E-learning modules

 

E-learning modules over vitamines, mineralen en spoorelementen

Voor de verschillende vitamines, mineralen en spoorelementen heeft VoedingOnline e-books en bijbehorende e-learning modules ontwikkeld (of is bezig deze te ontwikkelen).

Daarnaast zijn ook e-learning modules over labbepalingen, ziektebeelden, voeding en medicijnen en nutrigenetica ontwikkeld.

De inhoud van de e-learning modules wordt niet beÔnvloed door de farmaceutische industrie en/of voedingsindustrie. VoedingOnline onderschrijft de Health On the Net (HON)-code, die is opgesteld door de HON Foundation.

De e-learning modules zijn ontwikkeld door Manon A. Verheul-Koot.

 

Geaccrediteerde e-learning modules

Accreditatie voor Kwaliteitsregister Paramedici

 

De E-learning module Alles over Vitamines van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 6 accreditatiepunten voor de 'kleinere' vitamines (e-books met een beperktere omvang: thiamine, niacine, pantotheenzuur en biotine) en 8 accreditatiepunten voor de andere vitamines (ID nummer 364962).

De E-learning module Alles over Mineralen en Spoorelementen van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 8 accreditatiepunten per mineraal / spoorelement (ID nummer 369545).

De E-learning module Labbepalingen Voedingsstatusdiagnostiek van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 8 accreditatiepunten (ID nummer 338881).

De E-learning module Point of Care Testing (POCT) in de diŽtistenpraktijk van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 6 accreditatiepunten (ID nummer 308922).

De E-learning module Diabetes type 2 van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 8 accreditatiepunten (ID nummer 308928).

De E-learning module Bariatrische chirurgie van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 8 accreditatiepunten (ID nummer 329764).

De E-learning module Obesitas van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 8 accreditatiepunten (ID nummer 348787).

De E-learning module Voeding en medicijnen van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 8 accreditatiepunten (ID nummer 310429).

De E-learning module Genetica en voedingsadvies van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 12 accreditatiepunten (ID nummer 335018).

Lees meer over accreditatie.

 

Gratis uitproberen

U kunt gratis de E-learning module Thiamine volgen en hiermee 6 accreditatiepunten halen.

 

Voordelen van e-learning modules

Het voordeel van een e-learning module is dat u zelf het tijdstip, de plaats en de duur van de e-learning module kan bepalen.

Heeft u een eigen praktijk, dan zijn de scholingskosten fiscaal aftrekbaar.

Bent u in loondienst en wilt u de e-learning module thuis volgen, dan is het goed bij uw bedrijf of instelling te informeren naar de vergoeding van studie-uren voor het volgen van een e-learning module.

Wilt u samen met collega's bijscholen, bekijk dan de mogelijkheden om samen met collega's een e-learning module te volgen.

 

Jaarabonnement of bestellen losse e-books en/of e-learning modules

Met een jaarabonnement op VoedingOnline heeft u toegang tot de gehele site van VoedingOnline en kunt u ook gebruik maken van alle e-books en e-learning modules. Ook kunt u e-books in PDF-bestand genereren. Daarnaast bent u verzekerd van updates en kunt u kennis uitwisselen met andere professionals over deze onderwerpen.

Wilt u de e-books en e-learning modules van VoedingOnline ook lezen en volgen op uw tablet (zoals de iPad), bekijk dan de informatie e-books en e-learning modules op uw tablet.

Naast een volledig jaarabonnement bestaat ook de mogelijkheid de e-books (in PDF-bestand) en e-learning modules (in PDF-/Word-bestand) afzonderlijk te bestellen.

 

Soorten e-learning modules

 

 

13 september 2019


Terug