E-learning modules

E-learning modules VoedingOnline 

E-learning modules over vitamines, mineralen en spoorelementen

Voor de verschillende vitamines, mineralen en spoorelementen heeft VoedingOnline e-books en bijbehorende e-learning modules ontwikkeld (of is bezig deze te ontwikkelen).

Daarnaast zijn ook e-learning modules over labbepalingen, ziektebeelden, voeding en medicijnen en nutrigenetica ontwikkeld.

De inhoud van de e-learning modules wordt niet beÔnvloed door de farmaceutische industrie en/of voedingsindustrie. VoedingOnline onderschrijft de Health On the Net (HON)-code, die is opgesteld door de HON Foundation.

De e-learning modules zijn ontwikkeld door Manon A. Verheul-Koot.

 

Geaccrediteerde e-learning modules

Accreditatie voor Kwaliteitsregister Paramedici

 

De E-learning module Alles over Vitamines van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 6 accreditatiepunten voor de 'kleinere' vitamines (e-books met een beperktere omvang: thiamine, niacine, pantotheenzuur en biotine) en 8 accreditatiepunten voor de andere vitamines.

De E-learning module Alles over Mineralen en Spoorelementen van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 8 accreditatiepunten per mineraal / spoorelement.

De E-learning module Labbepalingen Voedingsstatusdiagnostiek van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 8 accreditatiepunten.

De E-learning module Point of Care Testing (POCT) in de diŽtistenpraktijk van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 6 accreditatiepunten.

De E-learning module Diabetes type 2 van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 8 accreditatiepunten.

De E-learning module Bariatrische chirurgie van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 12 accreditatiepunten.

De E-learning module Obesitas van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 8 accreditatiepunten.

De E-learning module Hypertensie van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 12 accreditatiepunten.

De E-learning module COVID-19 voeding en leefstijl van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 14 accreditatiepunten.

De E-learning module Voeding en medicijnen van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 12 accreditatiepunten.

De E-learning module Genetica en voedingsadvies van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 12 accreditatiepunten.

De E-learning module Voeding in de overgang van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 25 accreditatiepunten.

Lees meer over accreditatie.

 

Gratis uitproberen

U kunt gratis de E-learning module Thiamine volgen en hiermee 6 accreditatiepunten halen.

 

Voordelen van e-learning modules

Het voordeel van een e-learning module is dat u zelf het tijdstip, de plaats en de duur van de e-learning module kan bepalen.

Heeft u een eigen praktijk, dan zijn de scholingskosten fiscaal aftrekbaar.

Bent u in loondienst en wilt u de e-learning module thuis volgen, dan is het goed bij uw bedrijf of instelling te informeren naar de vergoeding van studiekosten en studie-uren voor het volgen van een e-learning module.

Wilt u samen met collega's bijscholen, bekijk dan de mogelijkheden om samen met collega's een e-learning module te volgen.

 

Jaarabonnement of bestellen losse e-books en/of e-learning modules

Met een jaarabonnement op VoedingOnline heeft u toegang tot de gehele site van VoedingOnline en kunt u ook gebruik maken van alle e-books en e-learning modules. Ook kunt u e-books in PDF-bestand genereren. Daarnaast bent u verzekerd van updates en kunt u kennis uitwisselen met andere professionals over deze onderwerpen.

Wilt u de e-books en e-learning modules van VoedingOnline ook lezen en volgen op uw tablet (zoals de iPad), bekijk dan de informatie e-books en e-learning modules op uw tablet.

Naast een volledig jaarabonnement bestaat ook de mogelijkheid de e-books (in PDF-bestand) en e-learning modules (in PDF-/Word-bestand) afzonderlijk te bestellen.

 

Soorten e-learning modules

 

 

15 augustus 2023


Terug