E-books en e-learning modules op uw tablet

 

U kunt de e-books en e-learning modules van VoedingOnline ook lezen op uw tablet.
Hieronder wordt het lezen en volgen van de e-books en e-learning modules op de iPad beschreven.

 

E-books

 

E-books VoedingOnline in HTML-formaat op iPad

HTML-formaat

De iPad werkt standaard met de browser Safari.

Via deze browser (of een andere browser) kunt u de e-books van VoedingOnline bekijken in HTML-formaat.

Als u een iPad heeft met 3G/4G/5G dan kunt u met een data-abonnement direct internet op.

Heeft u een iPad zonder 3G/4G/5G, dan moet uw pc of server in de buurt zijn zodat u met een draadloze verbinding (Wi-Fi) via uw pc of server internet op kunt.

Inhoudsopgave van e-book VoedingOnline

Inhoudsopgave e-book

De inhoudsopgave van een e-book opent u door op het driehoekje van de verticale banner met daarop het woord 'Inhoudsopgave' te klikken.
In de inhoudsopgave kunt u het gewenste hoofdstuk of (sub)paragraaf aanklikken waar u naar toe wilt.
Na het aanklikken gaat u naar het desbetreffende hoofdstuk of (sub)paragraaf en klapt de inhoudsopgave vanzelf weer in.
Heeft u de inhoudsopgave bekeken (u scrollt met uw vinger door de inhoudsopgave heen) en kiest u er niet voor om vanuit de inhoudsopgave door te klikken, dan gaat u weer terug naar het driehoekje boven het woord 'Inhoudsopgave' en klikt u nogmaals hierop om de inhoudsopgave weer in te klikken.

E-books VoedingOnline in PDF-formaat op iPad

PDF-formaat

Bekijkt u via internet de e-books van VoedingOnline dan kunt u op uw iPad van deze e-books ook een PDF-bestand gegeneren en bekijken op uw iPad. De iPad heeft een touch screen in plaats van een muis. Door het PDF-icoontje onderaan een e-book met uw vinger aan te wijzen en uw vinger even stil te houden, krijgt u de keuze om de link te openen in een nieuw venster. Vervolgens wordt de PDF dan in een PDF-reader geopend.

Een goede PDF-reader voor uw iPad is de app (application software) Adobe Acrobat Reader. Met dit programma kunt u vervolgens het PDF-bestand opslaan op uw iPad. Ook kunt u bijvoorbeeld met de Outlines de verschillende paragrafen weergeven en via Search zoeken op woorden.

 

Het is niet toegestaan e-books van VoedingOnline die u in PDF-formaat heeft gedownload aan derden te verspreiden (zie Algemene leveringsvoorwaarden VoedingOnline).

 

E-learning modules

 

E-learning modules VoedingOnline in HTML-formaat op iPad

HTML-formaat

De html-pagina's van de e-learning modules van VoedingOnline kunt u via uw iPad bekijken.

Invulbare PDF-formulieren

Invulbare PDF-formulieren

De invulbare PDF-formulieren van de e-learning modules op uw iPad kunt u openen en invullen met de app Adobe Acrobat Reader.

Vanuit dit programma kunt u ook uw ingevulde PDF-formulieren naar VoedingOnline versturen.

 

Algemeen

 

Printen

Vanaf uw iPad kunt u via uw pc (of direct) de e-books en e-learning modules van VoedingOnline (HTML-, PDF- en Word-bestanden) afdrukken.

E-books VoedingOnline lezen in trein

In de trein

Reist u veel? Dan kan het nuttig zijn uw tijd te besteden aan het lezen van de e-books en het volgen van de e-learning modules van VoedingOnline op uw iPad in de trein.

E-learning modules VoedingOnline volgen op vakantie

Op vakantie

Wilt u in uw vakantie bijscholen? Dan bieden de E-learning modules van VoedingOnline in combinatie met de iPad u een makkelijke manier om bij te scholen.

 

Vragen

Heeft u vragen of problemen met de e-books of e-learning modules van VoedingOnline op uw iPad, neem dan contact met ons op.

 

 

11 augustus 2023


Terug