E-book en e-learning module COVID-19 voeding en leefstijl

 

COVID-19, voeding en leefstijl

Titel e-book: COVID-19 voeding en leefstijl

Subtitel: Voedings- en leefstijladviezen in de preventie, behandeling en herstel van het coronavirus.
Druk: 1e druk, 2020
Reeks: Ziektebeelden (deel 5)
Copyright: © VoedingOnline - Zegveld. Alle rechten voorbehouden.
Auteur: M.A. Verheul-Koot, diŽtist
ISBN: 978-94-92942-58-6
Aantal pagina's: 428 (in PDF)
Uitgever: VoedingOnline

 

Toegang tot het e-book (voor abonnees):
COVID-19, voeding en leefstijl

 

Bestellen van het PDF-bestand COVID-19 voeding en leefstijl
Prijs: € 75 (excl. 9% BTW).

 

Lezersbeoordeling: 100% goed - zeer goed

E-learning module COVID-19, voeding en leefstijl

12 accreditatiepunten

Titel: E-learning module COVID-19 voeding en leefstijl

Korte omschrijving: De 'E-learning module COVID-19 voeding en leefstijl' dient in combinatie met het e-book 'COVID-19 voeding en leefstijl' te worden gebruikt. Deze e-learning module bestaat uit een handleiding, een toets, een zelfreflectieformulier en een evaluatieformulier en is bestemd voor professionals (zoals diŽtisten, artsen en apothekers).
Druk: 1e druk, 2020
Reeks: E-learning modules Ziektebeelden (deel 5)
Copyright: © VoedingOnline - Zegveld. Alle rechten voorbehouden.
Auteur: M.A. Verheul-Koot, diŽtist.
ISBN: 978-94-92942-57-9
Aantal pagina's: 20
Studiebelastingsuren: 12 uur
Uitgever: VoedingOnline

 

Toegang tot de e-learning module (voor abonnees):
E-learning module COVID-19 voeding en leefstijl

 

Bestellen van het PDF-/Word-bestand E-learning module COVID-19, voeding en leefstijl
Prijs: € 75 (excl. 9% BTW).

 

Lezersbeoordeling: 100% goed - zeer goed

 

Voeding en leefstijl
Voeding en leefstijl blijken op meerdere punten invloed te hebben op het verloop van een infectie met het SARS-CoV-2 virus. Zo beÔnvloeden voeding en leefstijl het risico op besmetting, de ernst van het ziekteverloop en het herstel. Ook leefstijlgerelateerde ziekten (zoals obesitas, hypertensie, type-2-diabetes en MALFD (metabolic-associated fatty liver disease)) beÔnvloeden het ziekteverloop.

 

Preventie COVID-19
Welke voedings-, leefstijl- en suppletie-adviezen zijn zinvol in de preventie van COVID-19? Is het zinvol een ander beleid te voeren voor risicopatiŽnten?

 

Behandeling COVID-19
Een deel van de COVID-19 patiŽnten wordt ernstig ziek en komt in het ziekenhuis en/of op de intensive care terecht. Welke voedings-, leefstijl- en suppletie-adviezen zijn zinvol om verergering van de ziekte te voorkomen? En als de patiŽnt op de intensive care belandt, welke voedingsadviezen zijn dan zinvol?

 

Herstel COVID-19
PatiŽnten die herstellen van een SARS-CoV-2 infectie hebben allerlei klachten (vooral als zij op de intensive care hebben gelegen). De spiermassa is vaak sterk verminderd en ook de status van vitamines en mineralen is verminderd. Welke voedings-, leefstijl- en suppletie-adviezen zijn zinvol voor een snel herstel?

 

E-book 'COVID-19 voeding en leefstijl' en 'E-learning module COVID-19 voeding en leefstijl'
VoedingOnline levert onafhankelijke kennis via internet over de rol van voeding en voedingsstatus in de preventie, de behandeling en het herstel van COVID-19 afgestemd op de informatiebehoefte van professionals (zoals diŽtisten, artsen en apothekers). U kunt deze kennis tot u nemen in de vorm van het e-book 'COVID-19 voeding en leefstijl'. Om het opnemen van deze kennis verder te vergemakkelijken en in te passen in uw dagelijkse praktijk, biedt VoedingOnline u ook de bijpassende 'E-learning module COVID-19 voeding en leefstijl' aan.

 

 

14 januari 2021


Terug