E-books bestellen

 

Wilt u een e-book bestellen, dan zijn hiervoor twee mogelijkheden.

 

Bestelling per boek

Bent u ge´nteresseerd in slechts een of een beperkt aantal e-books en/of e-learning modules dan kunt u uw bestelling doorgeven via het bestelformulier.

Per e-book betaalt u € 60*.
De totale kosten voor het volgen van een e-learning module bedragen € 120* (e-learning module € 60 en e-book € 60).

Uitzonderingen zijn:

  • het e-book Genetica en voedingsadvies, e-book Voeding en medicijnen, e-book Bariatrische chirurgie, e-book Hypertensie en e-book COVID-19 en de bijbehorende E-learning modules, deze kosten € 150* (e-learning module € 75 en e-book € 75);
  • het e-book Voeding in de overgang en de bijbehorende E-learning module, deze kost totaal € 250* (e-learning module € 125 en e-book € 125);
  • het e-book Spreek je uit met voeding en het e-book Canon over voeding, deze kosten € 35*.

Zodra wij uw bestelling binnen hebben, ontvangt u van ons per e-mail een factuur. Als uw betaling bij ons binnen is, ontvangt u van ons de bestelde producten.

 

Bestelling jaarabonnement

Bent u ge´nteresseerd in meerdere e-books en e-learning modules, dan is een jaarabonnement met toegang tot alle e-books en e-learning modules wellicht een betere keuze.
Een volledig individueel jaarabonnement kost € 400 voor het 1e abonnementsjaar en € 275 voor het 2e en de daarop volgende abonnementsjaren* (toegang tot alle beschikbare e-books en e-learning modules).
Bekijk de verschillende mogelijkheden voor een jaarabonnement op VoedingOnline.
Er zijn ook e-book jaarabonnementen mogelijk (alleen toegang tot e-books).

 

* Prijzen exclusief 9% BTW.

 

 

Gratis e-book Alles over Thiamine en E-learning module Thiamine

U kunt e-book Alles over Thiamine en de E-learning module Thiamine gratis uitproberen en hiervoor gratis accreditatiepunten halen.
Vul hiervoor het bestelformulier in en kies voor de optie e-book Alles over Thiamine € 0 en/of de optie E-learning module Thiamine € 0.

 

10% korting voor NVD-leden

Doordat VoedingOnline een erkende samenwerkingspartner is van de NVD (Nederlandse Vereniging van DiŰtisten), kunnen NVD-leden in aanmerking komen voor 10% korting (zie meer informatie).

 

 

1 januari 2024


Terug