E-learning modules bestellen

 

Een e-learning module dient altijd in combinatie met het bijbehorende e-book te worden besteld omdat het e-book onderdeel uitmaakt van de e-learning module.

Wilt u een e-learning module bestellen, dan zijn hiervoor twee mogelijkheden.

 

Bestelling per e-learning module (inclusief e-book)

Bent u ge´nteresseerd in slechts een e-learning module (inclusief het bijbehorende e-book) dan kunt u uw bestelling voor de desbetreffende e-learning module en het bijbehorende e-book doorgeven via het bestelformulier.

Totale kosten: € 120* (e-learning module € 60 en e-book € 60).

Uitzonderingen zijn:

  • het e-book Genetica en voedingsadvies, e-book Voeding en medicijnen, e-book Bariatrische chirurgie, e-book Hypertensie en e-book COVID-19 en de bijbehorende E-learning modules, deze kosten € 150* (e-learning module € 75 en e-book € 75);
  • het e-book Voeding in de overgang en de bijbehorende E-learning module, deze kost totaal € 250* (e-learning module € 125 en e-book € 125).

 

Zodra wij uw bestelling binnen hebben, ontvangt u van ons per e-mail een factuur. Als uw betaling bij ons binnen is, ontvangt u van ons de bestelde producten.

 

Bestelling jaarabonnement

Bent u ge´nteresseerd in meerdere e-learning modules (en bijbehorende e-books), dan is een jaarabonnement met toegang tot alle e-books en e-learning modules wellicht een betere keuze.
Een volledig individueel jaarabonnement kost € 400 voor het 1e abonnementsjaar en € 275 voor het 2e en de daarop volgende abonnementsjaren* (toegang tot alle beschikbare e-books en e-learning modules).
Bekijk de verschillende mogelijkheden voor een jaarabonnement op VoedingOnline.

 

* Prijzen exclusief 9% BTW.

 

 

Gratis e-book Alles over Thiamine en E-learning module Thiamine

U kunt e-book Alles over Thiamine en de E-learning module Thiamine gratis uitproberen en hiervoor gratis accreditatiepunten halen.
Vul hiervoor het bestelformulier in en kies voor de optie E-book Alles over Thiamine € 0 en/of de optie E-learning module Thiamine € 0.

 

10% korting voor NVD-leden

Doordat VoedingOnline een erkende samenwerkingspartner is van de NVD (Nederlandse Vereniging van DiŰtisten), kunnen NVD-leden in aanmerking komen voor 10% korting (zie meer informatie).

 

 

1 januari 2024


Terug