E-learning modules bestellen

 

Een e-learning module dient altijd in combinatie met het bijbehorende e-book te worden besteld omdat het e-book onderdeel uitmaakt van de e-learning module.

Wilt u een e-learning module bestellen, dan zijn hiervoor twee mogelijkheden.

 

Bestelling per e-learning module (inclusief e-book)

Bent u ge´nteresseerd in slechts een e-learning module (inclusief het bijbehorende e-book) dan kunt u uw bestelling voor de desbetreffende e-learning module en het bijbehorende e-book doorgeven via het bestelformulier.
Totale kosten: € 120* (e-learning module € 60 en e-book € 60).
Een uitzondering zijn de E-learning module Genetica en voedingsadvies, de E-learning module Voeding en medicijnen, de E-learning module Hypertensie en de E-learning module COVID-19, deze kosten € 150* (e-learning module € 75 en e-book € 75).
Zodra wij uw bestelling binnen hebben, ontvangt u van ons per e-mail een factuur. Als uw betaling bij ons binnen is, ontvangt u van ons de bestelde producten.

 

Bestelling jaarabonnement

Bent u ge´nteresseerd in meerdere e-learning modules (en bijbehorende e-books), dan is een jaarabonnement met toegang tot alle e-books en e-learning modules wellicht een betere keuze.
Een volledig individueel jaarabonnement kost € 375 voor het 1e abonnementsjaar en € 250 voor het 2e en de daarop volgende abonnementsjaren* (toegang tot alle beschikbare e-books en e-learning modules).
Bekijk de verschillende mogelijkheden voor een jaarabonnement op VoedingOnline.

 

* Prijzen exclusief 9% BTW.

 

 

27 januari 2022


Terug