E-learning modules Spoorelementen

 

Geaccrediteerde e-learning modules

Voor de verschillende spoorelementen worden e-learning modules (en bijbehorende e-books) ontwikkeld.

De e-learning modules zijn voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 8 accreditatiepunten per e-learning module (ID nummer 252604).

Meer informatie E-learning modules Alles over Mineralen en Spoorelementen.

 

Overzicht verschenen e-learning modules over spoorelementen

E-learning module IJzer

E-learning module IJzer
1e druk, 2015
Auteur: M.A. Verheul-Koot
ISBN: 978-94-90367-70-1
Aantal pagina's: 17
Studiebelastingsuren: 8 uur
Accreditatiepunten: 8 (StADAP tot 01-07-2018)
Prijs: € 100 (incl. bijbehorende e-book)*

E-learning module Zink

E-learning module Zink
Verschijnt in 2017

* Gratis bij een volledig jaarabonnement. 

 

Andere e-learning modules

 

Gratis uitproberen

Het e-book Alles over Thiamine wordt u gratis aangeboden door VoedingOnline. U kunt zo de inhoud van het e-book bestuderen, de bijbehorende E-learning module Thiamine bekijken en volgen en hiermee 6 accreditatiepunten halen.

Wij hopen dat dit u bevalt en dat wij u daarna als klant voor onze e-books of e-learning modules mogen begroeten.

 

Jaarabonnement of bestellen van losse e-learning modules

Met een volledig jaarabonnement op VoedingOnline heeft u toegang tot de gehele site van VoedingOnline en kunt u ook gebruik maken van alle e-learning modules. Daarnaast bent u verzekerd van updates en kunt u kennis uitwisselen met andere professionals over deze onderwerpen via het forum op deze site en via lezersreacties.

Naast een volledig jaarabonnement bestaat ook de mogelijkheid de afzonderlijke e-learning modules (in PDF-/Word-bestand) en e-books (in PDF-bestand) te bestellen. De e-learning modules kosten per stuk totaal € 100 (e-learning module € 50 en bijbehorende e-book € 50).

De prijzen staan vermeld exclusief 21% BTW.

 

Laat uw ervaringen en opmerkingen over deze e-learning modules aan ons weten.
Wij nemen uw opmerkingen graag mee in updates en nieuw te ontwikkelen materialen.

 

 

23 november 2016


Terug