Accreditatie E-learning modules

 

In de criteria 2020-2025 voor het Kwaliteitsregister Paramedici is gesteld dat in deze periode 160 punten moeten worden behaald, waarvan er minimaal 40-120 afkomstig moeten zijn van geaccrediteerde activiteiten.

 

E-learning module Alles over Vitamines

De E-learning module Alles over Vitamines van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (stADAP) met 6 of 8 accreditatiepunten per vitamine. Aan de 'kleinere' vitamines (e-books met een beperktere omvang: thiamine, niacine, pantotheenzuur en biotine) zijn 6 accreditatiepunten per vitamine toegekend. Voor de overige vitamines 8 accreditatiepunten per vitamine.

 

E-learning module Alles over Mineralen en Spoorelementen

De E-learning module Alles over Mineralen en Spoorelementen van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (stADAP) met 8 accreditatiepunten per mineraal / spoorelement.

 

E-learning module Labbepalingen Voedingsstatusdiagnostiek

De E-learning module Labbepalingen Voedingsstatusdiagnostiek van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 8 accreditatiepunten.

 

E-learning module Point of Care Testing (POCT) in de diŽtistenpraktijk

De E-learning module Point of Care Testing (POCT) in de diŽtistenpraktijk van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 6 accreditatiepunten.

 

E-learning module Diabetes type 2

De E-learning module Diabetes type 2 van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 8 accreditatiepunten.

 

E-learning module Bariatrische chirurgie

De E-learning module Bariatrische chirurgie van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 12 accreditatiepunten.

 

E-learning module Obesitas

De E-learning module Obesitas van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 8 accreditatiepunten.

 

E-learning module Hypertensie

De E-learning module Hypertensie van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 12 accreditatiepunten.

 

E-learning module COVID-19 voeding en leefstijl

De E-learning module COVID-19 voeding en leefstijl van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 12 accreditatiepunten.

 

E-learning module Voeding in de overgang

De E-learning module Voeding in de overgang van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 25 accreditatiepunten.

 

E-learning module Voeding en medicijnen

De E-learning module Voeding en medicijnen van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 14 accreditatiepunten.

 

E-learning module Genetica en voedingsadvies

De E-learning module Genetica en voedingsadvies van VoedingOnline is voor diŽtisten geaccrediteerd door de Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) met 12 accreditatiepunten.

 

Met alle beschikbare e-learning modules van VoedingOnline zijn 269 accreditatiepunten te behalen.

 

Accreditatie door stADAP

 

 

17 februari 2023


Terug