E-book en e-learning module Diabetes type 2

 

Diabetes type 2

Titel e-book: Diabetes type 2

Subtitel: Voedingsstatus in de preventie en behandeling van diabetes type 2.
Druk: 2e druk, 2016
Reeks: Ziektebeelden (deel 1)
Copyright: © VoedingOnline - Zegveld. Alle rechten voorbehouden.
Auteur: M.A. Verheul-Koot, diŽtist
ISBN: 978-94-90367-75-6
Aantal pagina's: 296 (in PDF)
Uitgever: VoedingOnline

 

Toegang tot het e-book (voor abonnees):
Diabetes type 2

 

Bestellen van het PDF-bestand Diabetes type 2
Prijs: € 50 (excl. BTW).

 

Lezersbeoordeling: 93% goed - zeer goed

E-learning module Diabetes type 2

8 accreditatiepunten

 

Titel: E-learning module Diabetes type 2

Korte omschrijving: De 'E-learning module Diabetes type 2' dient in combinatie met het e-book 'Diabetes type 2' te worden gebruikt. Deze e-learning module bestaat uit een handleiding, een toets, een zelfreflectieformulier en een evaluatieformulier en is bestemd voor professionals (zoals diŽtisten, artsen en apothekers).
Druk: 2e druk, 2016
Reeks: E-learning module Ziektebeelden (deel 1)
Copyright: © VoedingOnline - Zegveld. Alle rechten voorbehouden.
Auteur: M.A. Verheul-Koot, diŽtist.
ISBN: 978-94-90367-76-3
Aantal pagina's: 16
Studiebelastingsuren: 8 uur
Uitgever: VoedingOnline

 

Toegang tot de e-learning module (voor abonnees):
E-learning module Diabetes type 2

 

Bestellen van het PDF-/Word-bestand E-learning module Diabetes type 2
Prijs: € 50 (excl. BTW).

 

Lezersbeoordeling: 89% goed - zeer goed

 

Diabetes type 2
In het e-book Diabetes type 2 van VoedingOnline wordt aandacht besteed aan de rol van voeding en voedingsstatus in de preventie en behandeling van diabetes mellitus type 2.

Voeding en voedingsstatus kunnen een belangrijke rol spelen in de preventie van type-2-diabetes en de behandeling van insulineresistentie en prediabetes. Daarnaast wordt in dit e-book ook de rol van voeding en voedingsstatus in de behandeling van type-2-diabetes en het voorkomen van complicaties en comorbiditeit behandeld. Tevens wordt ingegaan op de rol van voeding in het mogelijk bereiken van remissie (herstel) bij type-2-diabetes.

In dit e-book is de nieuwe NHG-Standaard Diabetes type 2 (4e herziening 2018) verwerkt.

 

E-book 'Diabetes type 2' en 'E-learning module Diabetes type 2'
VoedingOnline levert onafhankelijke kennis via internet over de rol van voeding en voedingsstatus in de preventie en behandeling van type-2-diabetes afgestemd op de informatiebehoefte van professionals (zoals diŽtisten, artsen en apothekers). U kunt deze kennis tot u nemen in de vorm van het e-book 'Diabetes type 2'. Om het opnemen van deze kennis verder te vergemakkelijken en in te passen in uw dagelijkse praktijk, biedt VoedingOnline u ook de bijpassende 'E-learning module Diabetes type 2' aan.

 

 

20 augustus 2018


Gerelateerde nieuwsberichten

 

Slaapdieet van Menzis

24 september 2018

Slaapproblemen, maak een afspraak met een diŽtist voor een advies op maat.

Volkoren granen verlagen risico op type-2-diabetes

14 september 2018

Consumptie van volkoren graanproducten leidt tot een verlaging van het risico op type-2-diabetes blijkt uit een grote studie in Denemarken.

Overwerken vergroot risico op type-2-diabetes bij vrouwen

27 augustus 2018

Vrouwen die overwerken hebben meer risico op type-2-diabetes, blijkt uit Canadees onderzoek.

Is een laag koolhydraat dieet gezond?

21 augustus 2018

Personen die koolhydraten in hun voeding vervangen door dierlijke eiwitten en vetten, verkorten hun levensduur.

Beschermt minder zout tegen hart- en vaatziekten?

21 augustus 2018

Is het nodig om de hoeveelheid zout in onze voeding te verminderen? Vorige week verschenen de resultaten van de PURE studie.

Slechte slaap: een probleem voor de volksgezondheid?

3 juli 2018

Er is meer aandacht nodig voor slaap als leefstijlfactor en de gevolgen van slechte slaap op de gezondheid.


 

Jaar    
Druk   
ISBN
e-book Diabetes type 2
2014 1e 978-94-90367-65-7
2016 2e 978-94-90367-75-6
E-learning module Diabetes type 2
2014 1e 978-94-90367-66-4
2016 2e 978-94-90367-76-3

 


Terug