E-book en e-learning module Labbepalingen Voedingsstatusdiagnostiek

 

Labbepalingen Voedingsstatusdiagnostiek

Titel e-book: Labbepalingen Voedingsstatusdiagnostiek

Subtitel: Labbepalingen voedingsstatusdiagnostiek in de preventie en behandeling van ziekten.
Druk: 5e druk, 2022
Reeks: Bepalingen (deel 1)
Copyright: © VoedingOnline - Zegveld. Alle rechten voorbehouden.
Auteur: M.A. Verheul-Koot, diëtist
ISBN: 978-94-93269-11-8
Aantal pagina's: 226 (in PDF)
Uitgever: VoedingOnline

 

Toegang tot het e-book (voor abonnees):
Labbepalingen Voedingsstatusdiagnostiek

 

Bestellen van het PDF-bestand Labbepalingen Voedingsstatusdiagnostiek
Prijs: € 60 (excl. 9% BTW).

 

Lezersbeoordeling: 90% goed - zeer goed

E-learning module Labbepalingen Voedingsstatusdiagnostiek

8 accreditatiepunten

Titel: E-learning module Labbepalingen Voedingsstatusdiagnostiek

Korte omschrijving: De 'E-learning module Labbepalingen Voedingsstatusdiagnostiek' dient in combinatie met het e-book 'Labbepalingen Voedingsstatusdiagnostiek' te worden gebruikt. Deze e-learning module bestaat uit een handleiding, een toets, een zelfreflectieformulier en een evaluatieformulier en is bestemd voor professionals (zoals diëtisten, artsen en laboratoriummedewerkers).
Druk: 5e druk, 2022
Reeks: E-learning module Bepalingen (deel 1)
Copyright: © VoedingOnline - Zegveld. Alle rechten voorbehouden.
Auteur: M.A. Verheul-Koot, diëtist.
ISBN: 978-94-93269-12-5
Aantal pagina's: 24
Studiebelastingsuren: 8 uur
Uitgever: VoedingOnline

 

Toegang tot de e-learning module (voor abonnees):
E-learning module Labbepalingen Voedingsstatusdiagnostiek

 

Bestellen van het PDF-/Word-bestand E-learning module Labbepalingen Voedingsstatusdiagnostiek
Prijs: € 60 (excl. 9% BTW).

 

Lezersbeoordeling: 88% goed - zeer goed

 

Labbepalingen Voedingsstatusdiagnostiek
Sinds 1 januari 2013 kunnen diëtisten zelf labbepalingen voedingsstatusdiagnostiek aanvragen bij het laboratorium. In dit e-book worden de wetgeving en beleidsregels omtrent het aanvragen van labbepalingen behandeld. Verder geeft dit e-book een goed inzicht in de rol van laboratoriumonderzoek in voedingsstatusdiagnostiek, de verschillende laboratoriumparameters, referentiewaarden en kosten, de wijze van aanvragen van laboratoriumbepalingen en de terugrapportage door het laboratorium.

 

E-book 'Labbepalingen Voedingsstatusdiagnostiek' en 'E-learning module Labbepalingen Voedingsstatusdiagnostiek'
VoedingOnline levert onafhankelijke kennis via internet over labbepalingen voedingsstatusdiagnostiek afgestemd op de informatiebehoefte van professionals (zoals diëtisten, artsen en laboratoriummedewerkers). U kunt deze kennis tot u nemen in de vorm van het e-book 'Labbepalingen Voedingsstatusdiagnostiek'. Om het opnemen van deze kennis verder te vergemakkelijken en in te passen in uw dagelijkse praktijk, biedt VoedingOnline u ook de bijpassende 'E-learning module Labbepalingen Voedingsstatusdiagnostiek' aan.

 

 

14 februari 2023


Gerelateerde nieuwsberichten

 

Aantal vitamine-B12- en vitamine-D-bepalingen neemt toe

20 maart 2023

Uit onderzoek bij huisartsenpraktijken in Nederland blijkt dat steeds vaker een vitamine-B12- en/of vitamine-D-bepaling wordt aangevraagd.

Lage magnesiumstatus verhoogt risico op Long COVID

28 februari 2023

Een laag magnesiumgehalte in het bloed bij patiënten met COVID-19 in het ziekenhuis is geassocieerd met een verhoogd risico op Long COVID.

Hogere kaliuminname verlaagt FGF23-gehalte in bloed

28 februari 2023

Een hogere kaliuminname kan gunstige effecten hebben in de behandeling van patiënten met chronische nierschade.

Gewijzigd advies over ijzersuppletie bij ijzergebreksanemie in de zwangerschap

17 februari 2023

Het advies over ijzersuppletie is aangepast in de herziene NHG-Standaard Zwangerschap en kraamperiode. Bekijk de aanpassingen.

Laag pre-operatief creatininegehalte verhoogt risico op postoperatieve complicaties

10 februari 2023

Uit een groot Amerikaans onderzoek blijkt dat een laag creatininegehalte voor een operatie, het risico op postoperatieve complicaties en...

Triglyceriden in bloed bieden bescherming tegen allergieën

3 februari 2023

Uit onderzoek van het LUMC blijkt dat triglyceriden er voor zorgen dat genen die een sleutelrol spelen in allergische reacties minder actief zijn...


 

Jaar    
Druk   
ISBN
e-book Labbepalingen voedingsstatusdiagnostiek
2012 1e 978-94-90367-31-2
2015 2e 978-94-90367-72-5
2017 3e 978-94-90367-82-4
2019 4e 978-94-92942-41-8
2022 5e 978-94-93269-11-8
E-learning module Labbepalingen voedingsstatusdiagnostiek
2012 1e 978-94-90367-32-9
2015 2e 978-94-90367-73-2
2017 3e 978-94-90367-84-8
2019 4e 978-94-92942-42-5
2022 5e 978-94-93269-12-5

 


Terug