Vitaminecheck NutriProfiel

28 mei 2015

De vitaminecheck van NutriProfiel meet vitaminewaarden in het bloed, analyseert het voedingspatroon en geeft een persoonlijk voedingsadvies waarmee de vitaminestatus op peil kan worden gebracht of gehouden.

 

NutriProfiel
De vitaminecheck van NutriProfiel is een product dat is ontstaan uit de samenwerking tussen Ziekenhuis Gelderse Vallei en de afdeling Humane Voeding van de Wageningen Universiteit.

 

Vitaminecheck
De bloedafname en bloedanalyse vindt plaats in en door het Ziekenhuis Gelderse Vallei en kan door huisartsen worden aangevraagd of door consumenten zelf.
In de NutriProfiel Vitaminecheck worden de volgende vitamines bepaald: vitamine B6, foliumzuur, vitamine B12 en vitamine D.

 

Eetscore
Met het invullen van de Eetscore wordt de voedselinname door NutriProfiel beoordeeld aan de hand van de Richtlijnen Goede Voeding.

 

Voedingsadvies
Vervolgens wordt een voedingsadvies (eventueel gecombineerd met vitaminesupplementen) opgesteld en aan de patiŽnt/consument toegestuurd.
Voor consumenten kost het totale advies (inclusief vitaminecheck) € 89.

 

Gaat u werken met NutriProfiel en wilt u uw patiŽnten op een goede manier begeleiden, bestudeer dan de e-books en e-learning modules van VoedingOnline:

 

Andere artikelen over dit onderwerp:

 

Reacties

Zelf een reactie toevoegen

De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.