Invulbare PDF-formulieren

 

Invulbare PDF-formulieren

 

In de E-learning modules van VoedingOnline wordt gewerkt met invulbare PDF-formulieren.

 

Invulbare PDF-formulieren zijn zowel op pcs als mobiele apparaten (zoals tablets en mobiels) goed te bekijken en gemakkelijk in te vullen.

Hiervoor is het wel nodig dat u op uw pc of mobiele apparaat het gratis programma Adobe Acrobat Reader of de gratis app Adobe Acrobat Reader installeert.

Ondervindt u problemen met de invulbare PDF-formulieren, laat het ons dan weten.

 

Sla het ingevulde PDF-formulier tussentijds en als u klaar bent met de toets op als PDF-formulier (u blijft dan de blauwe invulvlakken zien). Hierdoor is het mogelijk later weer verder te gaan en/of eventueel later gemakkelijk te kunnen herkansen doordat u alleen de foute antwoorden hoeft aan te passen.

 

 

Let op:  Open de PDF-formulieren niet met de PDF viewer van uw browser omdat u dan problemen kunt ondervinden met het opslaan van de PDF-formulieren. De viewers van browsers hebben namelijk minder mogelijkheden.

U kunt de PDF viewer van uw browser als volgt uitschakelen:

Chrome

Geef in de adresbalk van Chrome chrome://settings/content/pdfDocuments in. Vervolgens schakelt u de 'Download pdf-bestanden in plaats van ze automatisch te openen in Chrome' aan. Na deze aanschakeling worden PDF-documenten automatisch met Adobe Acrobat Reader geopend.

Edge

Geef in de adresbalk van Edge edge://settings/content/pdfDocuments in. Vervolgens schakelt u 'PDF-bestanden altijd extern openen' in. Na deze aanschakeling worden de PDF-documenten automatisch met Adobe Acrobat Reader geopend.

 

 

29 maart 2024


Terug