Suggestie van de maand

 

Wij proberen onze site zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen van onze klanten / abonnees.

Om deze reden vragen wij u uw reacties, opmerkingen en aanvullingen aan ons toe te sturen. Ook kunt u aangeven aan welke toekomstige onderwerpen VoedingOnline aandacht zou moeten besteden.

U kunt uw suggesties insturen en meedingen naar de maandprijs.

Per maand wordt uit de ingestuurde suggesties, een suggestie van de maand geselecteerd. De inzender van deze maandsuggestie wint daarmee een gratis volledig individueel jaarabonnement VoedingOnline.

 

De winnaar van de suggestie van deze maand is:

Suggestie van de maand


Suggestie van de maand: April 2017
Datum: 28-04-2017
Onderwerp: Verslag opleidingsdag van NAREDI
Auteur: Astrid Beenhakker, voedingsconsulent en student Voeding & DiŽtetiek
Bericht:

De suggestie van de maand april 2017 is gewonnen door Astrid Beenhakker, voedingsconsulent en student Voeding & DiŽtetiek in Den Haag.

Astrid heeft voor ons een verslag gemaakt van de opleidingsdag van de branchevereniging voor voedingssupplementen NAREDI in BelgiŽ, zie bericht Analysetechnieken beoordeling voedingssupplementen.

Om die reden hebben wij besloten deze maand de maandprijs toe te kennen aan Astrid. Zij heeft inmiddels een gratis jaarabonnement VoedingOnline ontvangen.

 

  • Zelf een suggestie plaatsen

    Stuur ons uw suggestie ter verbetering van de internetsite / e-zine VoedingOnline en maak kans op een gratis jaarabonnement op VoedingOnline.
  • Archief

    Hierin treft u een overzicht aan met suggesties die in het verleden, suggestie van de maand waren.

 

 


Terug