Suggestie van de maand

 

Wij proberen onze site zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen van onze klanten / abonnees.

Om deze reden vragen wij u uw reacties, opmerkingen en aanvullingen aan ons toe te sturen. Ook kunt u aangeven aan welke toekomstige onderwerpen VoedingOnline aandacht zou moeten besteden.

U kunt uw suggesties insturen en meedingen naar de maandprijs.

Per maand wordt uit de ingestuurde suggesties, een suggestie van de maand geselecteerd. De inzender van deze maandsuggestie wint daarmee een gratis volledig individueel jaarabonnement VoedingOnline.

 

De winnaar van de suggestie van deze maand is:

Suggestie van de maand


Suggestie van de maand: Mei 2011
Datum: 31-05-2011
Onderwerp: Vitamine B6 en leverziekten
Auteur: Monique van Kemenade, diŽtist levertransplantatieteam, Erasmus Medisch Centrum
Bericht:

Monique van Kemenade vroeg zich af of vitamine B6 eerder toxische verschijnselen kan geven bij levercirrose. Naar aanleiding van de vraag van Monique is de informatie over vitamine B6 en leverziekten in het e-book Alles over Vitamine B6 aangepast.

Wij zijn blij met vragen zoals die van Monique omdat wij hiermee onze e-books en e-learning modules steeds verder kunnen optimaliseren.

Monique wint hiermee als eerste voor de 2e keer de suggestie van de maand waardoor haar jaarabonnement VoedingOnline gratis met een extra jaar wordt verlengd.

 

  • Zelf een suggestie plaatsen

    Stuur ons uw suggestie ter verbetering van de internetsite / e-zine VoedingOnline en maak kans op een gratis jaarabonnement op VoedingOnline.
  • Archief

    Hierin treft u een overzicht aan met suggesties die in het verleden, suggestie van de maand waren.

 

 


Terug