Advertentiecode VoedingOnline

 

VoedingOnline hanteert een advertentiecode. Deze code heeft als doel duidelijkheid te bieden richting onze adverteerders en onze abonnees en klanten.

 

Advertentiecode

 

 1. Onderschrijving van de HON-code

  VoedingOnline onderschrijft de HON-code.

 2. Onafhankelijke redactie

  De redactie opereert en voert eindredactie geheel onafhankelijk van enige commerciŽle invloed.

 3. Afgebakende plaats advertenties

  Om de productie van de internetsite VoedingOnline te kunnen financiŽren accepteert VoedingOnline bijdragen van adverteerders, onder andere in de vorm van banners en berichten in duidelijk afgescheiden onderdelen op de internetsite of in de e-zine.

 4. Bronmaterialen

  De redactie zal bij het produceren van redactionele inhoud bronmaterialen betrekken van derden waarbij het kan voorkomen dat gebruik wordt gemaakt van bronmaterialen van adverteerders. Ook in deze gevallen ligt de eindverantwoordelijkheid bij een onafhankelijk opererende redactie, en worden de bronmaterialen pas gebruikt door de redactie na toetsing op bruikbaarheid en relevantie voor de lezer.

 5. Recht tot weigering advertenties

  VoedingOnline behoudt zich het recht advertenties te weigeren als zij, naar de mening van VoedingOnline, ongegronde claims maken of onjuiste of misleidende informatie bevatten.

 

Feedback

Wij staan open voor commentaar, vragen of klachten die u heeft over ons advertentiebeleid. Neem hiervoor contact met ons op.

 

 

1 januari 2020


Terug