Suggestie van de maand

 

Wij proberen onze site zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen van onze klanten / abonnees.

Om deze reden vragen wij u uw reacties, opmerkingen en aanvullingen aan ons toe te sturen. Ook kunt u aangeven aan welke toekomstige onderwerpen VoedingOnline aandacht zou moeten besteden.

U kunt uw suggesties insturen en meedingen naar de maandprijs.

Per maand wordt uit de ingestuurde suggesties, een suggestie van de maand geselecteerd. De inzender van deze maandsuggestie wint daarmee een gratis volledig individueel jaarabonnement VoedingOnline.

 

De winnaar van de suggestie van deze maand is:

Suggestie van de maand


Suggestie van de maand: December 2016
Datum: 30-12-2016
Onderwerp: Reuma en voeding
Auteur: Alice Tekelenburg, diŽtist bij DiŽtistenpraktijk Eet en Leef
Bericht:

De suggestie van de maand december 2016 is gewonnen door Alice Tekelenburg, diŽtist en eigenaar van de DiŽtistenpraktijk Eet en Leef in Geldermalsen.

Deze maand hadden wij contact met Alice over zinvolle voedingsgerelateerde laboratoriumbepalingen en voedingsadviezen bij reuma.

Aangezien meer aandacht voor voeding in de preventie en behandeling van reuma belangrijk is, hebben wij deze maand besloten Alice Tekelenburg de maandprijs (een gratis jaarabonnement VoedingOnline) toe te kennen.

 

Informatie over de effecten van de verschillende vitamines en mineralen in de preventie en behandeling van reuma zijn opgenomen in de Ziektebeelden Index. Daarnaast is een dossier over reuma opgenomen in de Nieuwsdossiers.

 

  • Zelf een suggestie plaatsen

    Stuur ons uw suggestie ter verbetering van de internetsite / e-zine VoedingOnline en maak kans op een gratis jaarabonnement op VoedingOnline.
  • Archief

    Hierin treft u een overzicht aan met suggesties die in het verleden, suggestie van de maand waren.

 

 


Terug