Suggestie van de maand

 

Wij proberen onze site zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen van onze klanten / abonnees.

Om deze reden vragen wij u uw reacties, opmerkingen en aanvullingen aan ons toe te sturen. Ook kunt u aangeven aan welke toekomstige onderwerpen VoedingOnline aandacht zou moeten besteden.

U kunt uw suggesties insturen en meedingen naar de maandprijs.

Per maand wordt uit de ingestuurde suggesties, een suggestie van de maand geselecteerd. De inzender van deze maandsuggestie wint daarmee een gratis volledig individueel jaarabonnement VoedingOnline.

 

De winnaar van de suggestie van deze maand is:

Suggestie van de maand


Suggestie van de maand: April 2016
Datum: 30-04-2016
Onderwerp: Te hoge vitamine-B6-waarden
Auteur: Anja DaniŽls, diŽtist bij diŽtistenpraktijk Vitasens
Bericht:

De suggestie van de maand april 2016 is gewonnen door Anja DaniŽls, diŽtist bij diŽtistenpraktijk Vitasens in Arnhem en omgeving.

Anja heeft een patiŽnt met een verhoogd vitamine-B6-gehalte in het bloed. Zij vroeg zich af of vitamine-B12-injecties kunnen leiden tot verhoogde vitamine-B6-waarden in het bloed.

De vitamine-B6-waarde bleek echter nog binnen de nieuwe normaalwaarden voor vitamine-B6-waarden te vallen. Wij hebben daarnaast aan Anja de verschillende 'bekende' oorzaken van verhoogde vitamine-B6-waarden aangegeven, zie ook e-book Alles over Vitamine B6.

Opvallend is dat wij regelmatig vragen krijgen over te hoge vitamine-B6-waarden. Het zou goed zijn als er meer onderzoek wordt gedaan naar verhoogde vitamine-B6-waarden.

Wij hebben daarom besloten deze maand de maandprijs (een gratis jaarabonnement VoedingOnline) aan Anja toe te kennen.

 

  • Zelf een suggestie plaatsen

    Stuur ons uw suggestie ter verbetering van de internetsite / e-zine VoedingOnline en maak kans op een gratis jaarabonnement op VoedingOnline.
  • Archief

    Hierin treft u een overzicht aan met suggesties die in het verleden, suggestie van de maand waren.

 

 


Terug