Suggestie van de maand

 

Suggestie van de maand

 

Wij proberen onze site zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen van onze klanten / abonnees.

Om deze reden vragen wij u uw reacties, opmerkingen en aanvullingen aan ons toe te sturen. Ook kunt u aangeven aan welke toekomstige onderwerpen VoedingOnline aandacht zou moeten besteden.

U kunt uw suggesties insturen en meedingen naar de maandprijs.

Per maand wordt uit de ingestuurde suggesties, een suggestie van de maand geselecteerd. De inzender van deze maandsuggestie wint daarmee een gratis volledig individueel jaarabonnement VoedingOnline.

 

De winnaar van de suggestie van deze maand is:

Suggestie van de maand


Suggestie van de maand: Augustus 2014
Datum: 31-08-2014
Onderwerp: Autisme en vitamine B6
Auteur: Margreet Timmer, diŽtist bij Voedingsadviesbureau Vie in de regio Den Haag
Bericht:

De suggestie van de maand augustus 2014 is gewonnen door Margreet Timmer, diŽtist bij Voedingsadviesbureau Vie in de regio Den Haag.

Naar aanleiding van de vraag over vitamine B6 en autisme is de paragraaf over autisme in het e-book Alles over Vitamine B6 geupdate en aangepast.

De maandprijs wordt daarom deze maand toegekend aan Margreet. Haar jaarabonnement VoedingOnline wordt gratis met een jaar verlengd.

De maandprijs wordt daarom deze maand toegekend aan Gerard. Zijn jaarabonnement VoedingOnline wordt gratis met een jaar verlengd.

 

  • Zelf een suggestie plaatsen

    Stuur ons uw suggestie ter verbetering van de internetsite / e-zine VoedingOnline en maak kans op een gratis jaarabonnement op VoedingOnline.
  • Archief

    Hierin treft u een overzicht aan met suggesties die in het verleden, suggestie van de maand waren.

 

 


Terug