Suggestie van de maand

 

Wij proberen onze site zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen van onze klanten / abonnees.

Om deze reden vragen wij u uw reacties, opmerkingen en aanvullingen aan ons toe te sturen. Ook kunt u aangeven aan welke toekomstige onderwerpen VoedingOnline aandacht zou moeten besteden.

U kunt uw suggesties insturen en meedingen naar de maandprijs.

Per maand wordt uit de ingestuurde suggesties, een suggestie van de maand geselecteerd. De inzender van deze maandsuggestie wint daarmee een gratis volledig individueel jaarabonnement VoedingOnline.

 

De winnaar van de suggestie van deze maand is:

Suggestie van de maand


Suggestie van de maand: Juli 2014
Datum: 31-07-2014
Onderwerp: Vitamine D in de preventie en behandeling van decubitus
Auteur: Gerard Langelaan, diŽtist bij HWWzorg in Den Haag
Bericht:

De suggestie van de maand juli 2014 is gewonnen door Gerard Langelaan, diŽtist bij HWWzorg in Den Haag.

Gerard heeft ons deze maand de vraag gesteld of een lage vitamine-D-status het risico op decubitus kan verhogen en of vitamine D een rol speelt in de behandeling van decubitus. Tot op heden hadden wij hierover nog geen informatie opgenomen in het e-book Alles over Vitamine D.

Naar aanleiding van de vraag van Gerard hebben wij een literatuursearch gedaan en aan de hand van deze resultaten een extra paragraaf over decubitus en vitamine D in het e-book Alles over Vitamine D opgenomen.

De maandprijs wordt daarom deze maand toegekend aan Gerard. Zijn jaarabonnement VoedingOnline wordt gratis met een jaar verlengd.

 

  • Zelf een suggestie plaatsen

    Stuur ons uw suggestie ter verbetering van de internetsite / e-zine VoedingOnline en maak kans op een gratis jaarabonnement op VoedingOnline.
  • Archief

    Hierin treft u een overzicht aan met suggesties die in het verleden, suggestie van de maand waren.

 

 


Terug