Suggestie van de maand

 

Wij proberen onze site zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen van onze klanten / abonnees.

Om deze reden vragen wij u uw reacties, opmerkingen en aanvullingen aan ons toe te sturen. Ook kunt u aangeven aan welke toekomstige onderwerpen VoedingOnline aandacht zou moeten besteden.

U kunt uw suggesties insturen en meedingen naar de maandprijs.

Per maand wordt uit de ingestuurde suggesties, een suggestie van de maand geselecteerd. De inzender van deze maandsuggestie wint daarmee een gratis volledig individueel jaarabonnement VoedingOnline.

 

De winnaar van de suggestie van deze maand is:

Suggestie van de maand


Suggestie van de maand: Mei 2014
Datum: 30-05-2014
Onderwerp: Klinimetrie diŽtetiek
Auteur: Marion Borger, diŽtist bij de Saffier de Residentiegroep in Den Haag
Bericht:

De suggestie van de maand (een gratis jaarabonnement VoedingOnline) is gewonnen door Marion Borger, diŽtist bij de Saffier de Residentiegroep in Den Haag.

Marion Borger maakte ons attent op de eisen die door steeds meer zorgverzekeraars worden gesteld met betrekking tot het gebruik van klinimetrie door diŽtisten om hiermee de effectiviteit van de dieetbehandeling te meten.

Zij gaf aan dat (naast de al bekende meetinstrumenten zoals voedingsanamnese, voedingsberekening, gewicht, lengte, body mass index, bio-elektrische impedantie analyse, handknijpkracht) ook voedingsgerelateerde laboratoriumbepalingen uitstekend geschikt zijn als meetinstrument bij het stellen van de diŽtistische diagnose en bij het evalueren van het voedingsadvies.

Om deze reden hebben wij besloten deze maand, de maandprijs toe te kennen aan Marion.

 

  • Zelf een suggestie plaatsen

    Stuur ons uw suggestie ter verbetering van de internetsite / e-zine VoedingOnline en maak kans op een gratis jaarabonnement op VoedingOnline.
  • Archief

    Hierin treft u een overzicht aan met suggesties die in het verleden, suggestie van de maand waren.

 

 


Terug