Suggestie van de maand

 

Wij proberen onze site zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen van onze klanten / abonnees.

Om deze reden vragen wij u uw reacties, opmerkingen en aanvullingen aan ons toe te sturen. Ook kunt u aangeven aan welke toekomstige onderwerpen VoedingOnline aandacht zou moeten besteden.

U kunt uw suggesties insturen en meedingen naar de maandprijs.

Per maand wordt uit de ingestuurde suggesties, een suggestie van de maand geselecteerd. De inzender van deze maandsuggestie wint daarmee een gratis volledig individueel jaarabonnement VoedingOnline.

 

De winnaar van de suggestie van deze maand is:

Suggestie van de maand


Suggestie van de maand: Januari 2014
Datum: 31-01-2014
Onderwerp: Multidisciplinair overleg over vitamine-B12-deficiŽntie
Auteur: Jolanda Gebben, diŽtist bij de Stichting Cicero Zorggroep
Bericht:

De suggestie van de maand januari 2014 is gewonnen door Jolanda Gebben, diŽtist bij de Stichting Cicero Zorggroep in Brunssum.

Jolanda heeft de E-learning module Vitamine B12 gevolgd bij VoedingOnline.

Vervolgens heeft zij een klinische les gegeven over vitamine B12 aan de artsen in haar instelling. Naar aanleiding van haar klinische les is een discussie op gang gekomen om te komen tot een eenduidig beleid bij het signaleren en behandelen van een vitamine-B12-deficiŽntie. Jolanda geeft aan dat haar 'missie geslaagd is'.

Wij vinden het belangrijk dat er meer multidisciplinair overleg over voedingsproblemen plaatsvindt en hebben om deze reden besloten om de maandprijs deze maand toe te kennen aan Jolanda en haar jaarabonnement gratis een jaar te verlengen.

 

 

  • Zelf een suggestie plaatsen

    Stuur ons uw suggestie ter verbetering van de internetsite / e-zine VoedingOnline en maak kans op een gratis jaarabonnement op VoedingOnline.
  • Archief

    Hierin treft u een overzicht aan met suggesties die in het verleden, suggestie van de maand waren.

 

 


Terug