Suggestie van de maand

 

Wij proberen onze site zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen van onze klanten / abonnees.

Om deze reden vragen wij u uw reacties, opmerkingen en aanvullingen aan ons toe te sturen. Ook kunt u aangeven aan welke toekomstige onderwerpen VoedingOnline aandacht zou moeten besteden.

U kunt uw suggesties insturen en meedingen naar de maandprijs.

Per maand wordt uit de ingestuurde suggesties, een suggestie van de maand geselecteerd. De inzender van deze maandsuggestie wint daarmee een gratis volledig individueel jaarabonnement VoedingOnline.

 

De winnaar van de suggestie van deze maand is:

Suggestie van de maand


Suggestie van de maand: December 2013
Datum: 31-12-2013
Onderwerp: Vitamine-C-suppletie bij histamine-intolerantie
Auteur: Esther van Ruijven, diŽtist en werkzaam bij Vie DiŽtisten
Bericht:

De suggestie van de maand december 2013 is gewonnen door Esther van Ruijven, diŽtist en werkzaam bij Vie DiŽtisten in de regio Den Haag.

Esther had een vraag over het effect van vitamine-C-suppletie bij een histamine-intolerantie aangezien vitamine C nodig is bij de afbraak van histamine. Meer informatie over dit onderwerp treft u aan in het e-book Alles over Vitamine C.

Esther van Ruijven heeft met haar vraag de suggestie van de maand gewonnen en zij ontvangt daarom een gratis jaarabonnement VoedingOnline.

 

  • Zelf een suggestie plaatsen

    Stuur ons uw suggestie ter verbetering van de internetsite / e-zine VoedingOnline en maak kans op een gratis jaarabonnement op VoedingOnline.
  • Archief

    Hierin treft u een overzicht aan met suggesties die in het verleden, suggestie van de maand waren.

 

 


Terug