Suggestie van de maand

 

Wij proberen onze site zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen van onze klanten / abonnees.

Om deze reden vragen wij u uw reacties, opmerkingen en aanvullingen aan ons toe te sturen. Ook kunt u aangeven aan welke toekomstige onderwerpen VoedingOnline aandacht zou moeten besteden.

U kunt uw suggesties insturen en meedingen naar de maandprijs.

Per maand wordt uit de ingestuurde suggesties, een suggestie van de maand geselecteerd. De inzender van deze maandsuggestie wint daarmee een gratis volledig individueel jaarabonnement VoedingOnline.

 

De winnaar van de suggestie van deze maand is:

Suggestie van de maand


Suggestie van de maand: November 2013
Datum: 29-11-2013
Onderwerp: Vitamine-B12-deficiŽntie bij multiple sclerose (MS)
Auteur: Hanneke Kusse, diŽtist en werkzaam bij Balance diŽtistenpraktijk
Bericht:

De suggestie van de maand november 2013 is gewonnen door Hanneke Kusse, diŽtist en werkzaam bij Balance diŽtistenpraktijk in Leiden.

Hanneke had vragen over een vitamine-B12-deficiŽntie die kan voorkomen bij multiple sclerose (MS). Wij konden haar helpen met haar vragen. Meer informatie over dit onderwerp treft u aan in het e-book Alles over Vitamine B12.

Hanneke Kusse heeft met haar vraag de suggestie van de maand gewonnen en haar jaarabonnement zal daarom gratis met een jaar worden verlengd.

 

  • Zelf een suggestie plaatsen

    Stuur ons uw suggestie ter verbetering van de internetsite / e-zine VoedingOnline en maak kans op een gratis jaarabonnement op VoedingOnline.
  • Archief

    Hierin treft u een overzicht aan met suggesties die in het verleden, suggestie van de maand waren.

 

 


Terug