Suggestie van de maand

 

Suggestie van de maand

 

Wij proberen onze site zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen van onze klanten / abonnees.

Om deze reden vragen wij u uw reacties, opmerkingen en aanvullingen aan ons toe te sturen. Ook kunt u aangeven aan welke toekomstige onderwerpen VoedingOnline aandacht zou moeten besteden.

U kunt uw suggesties insturen en meedingen naar de maandprijs.

Per maand wordt uit de ingestuurde suggesties, een suggestie van de maand geselecteerd. De inzender van deze maandsuggestie wint daarmee een gratis volledig individueel jaarabonnement VoedingOnline.

 

De winnaar van de suggestie van deze maand is:

Suggestie van de maand


Suggestie van de maand: September 2012
Datum: 30-09-2012
Onderwerp: Linkvermelding diŽtistenpraktijken op site VoedingOnline
Auteur: Merlin Vollenbroek, diŽtist en eigenaar van diŽtistenpraktijk Eetbewust.nu
Bericht:

De suggestie van de maand (een gratis jaarabonnement VoedingOnline) is gewonnen door Merlin Vollenbroek, diŽtist en eigenaar van diŽtistenpraktijk Eetbewust.nu.

Wij hebben deze maand uit alle aanmeldingen voor de linkvermelding van diŽtistenpraktijken op de site VoedingOnline, een winnaar van de maandprijs getrokken. De maandprijs is gevallen op de pas afgestudeerde diŽtist Merlin Vollenbroek die dit jaar haar eigen praktijk Eetbewust.nu is gestart. Wij wensen Merlin veel succes toe en hopen haar te ondersteunen met de kennis uit de e-books en e-learning modules van VoedingOnline.

 

  • Zelf een suggestie plaatsen

    Stuur ons uw suggestie ter verbetering van de internetsite / e-zine VoedingOnline en maak kans op een gratis jaarabonnement op VoedingOnline.
  • Archief

    Hierin treft u een overzicht aan met suggesties die in het verleden, suggestie van de maand waren.

 

 


Terug