Suggestie van de maand

 

Wij proberen onze site zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen van onze klanten / abonnees.

Om deze reden vragen wij u uw reacties, opmerkingen en aanvullingen aan ons toe te sturen. Ook kunt u aangeven aan welke toekomstige onderwerpen VoedingOnline aandacht zou moeten besteden.

U kunt uw suggesties insturen en meedingen naar de maandprijs.

Per maand wordt uit de ingestuurde suggesties, een suggestie van de maand geselecteerd. De inzender van deze maandsuggestie wint daarmee een gratis volledig individueel jaarabonnement VoedingOnline.

 

De winnaar van de suggestie van deze maand is:

Suggestie van de maand


Suggestie van de maand: Augustus 2011
Datum: 31-08-2011
Onderwerp: Invloed vitamine E op de stressregulatie
Auteur: Jolanda Dorenbos, diŽtist & orthomoleculair therapeut
Bericht:

Voor het e-book Alles over Vitamine E vroegen wij u, ons uw vragen over vitamine E toe te zenden.

Van diverse personen hebben wij vragen en suggesties binnen gekregen. Wij hebben deze maand besloten aan Jolanda Dorenbos de suggestie van de maand (een gratis jaarabonnement VoedingOnline) toe te kennen.

Jolanda vroeg ons te kijken naar het gunstige effect van hogere vitamine-E-doseringen op de stressregulatie. Zij heeft de ervaring dat patiŽnten zich door vitamine-E-suppletie energieker voeler en daardoor weer meer aan kunnen.

In het e-book Alles over Vitamine E hebben wij aan vele onderwerpen aandacht besteed en de vraag van Jolanda is hier ook in meegenomen. Ook al is een directe beantwoording van de vraag niet makkelijk, toch wordt de invloed van vitamine E op het immuunsysteem, op de mate van oxidatieve stress in verschillende situaties en bij verschillende ziektebeelden en op de kwaliteit van leven behandeld.

Wij danken Jolanda en alle andere inzenders van vragen en suggesties voor hun inbreng.

 

  • Zelf een suggestie plaatsen

    Stuur ons uw suggestie ter verbetering van de internetsite / e-zine VoedingOnline en maak kans op een gratis jaarabonnement op VoedingOnline.
  • Archief

    Hierin treft u een overzicht aan met suggesties die in het verleden, suggestie van de maand waren.

 

 


Terug