Suggestie van de maand

 

Wij proberen onze site zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen van onze klanten / abonnees.

Om deze reden vragen wij u uw reacties, opmerkingen en aanvullingen aan ons toe te sturen. Ook kunt u aangeven aan welke toekomstige onderwerpen VoedingOnline aandacht zou moeten besteden.

U kunt uw suggesties insturen en meedingen naar de maandprijs.

Per maand wordt uit de ingestuurde suggesties, een suggestie van de maand geselecteerd. De inzender van deze maandsuggestie wint daarmee een gratis volledig individueel jaarabonnement VoedingOnline.

 

De winnaar van de suggestie van deze maand is:

Suggestie van de maand


Suggestie van de maand: Maart 2011
Datum: 31-03-2011
Onderwerp: Koorts en vitamine A
Auteur: Poula Wals, diëtist Waterlandziekenhuis te Purmerend
Bericht:

Poula Wals heeft deze maand de E-learning module Vitamine A gevolgd.

Bij koorts gaat vitamine A via de urine verloren. Naar aanleiding van de vraag van Poula Wals is de uitleg hierover uitgebreid in het e-book Alles over Vitamine A.

Ook andere suggesties en vragen van Poula hebben geleid tot aanpassingen in e-books en e-learning modules van VoedingOnline.

Wij hebben daarom besloten deze maand de maandprijs aan Poula toe te kennen. Het instellingsabonnement van het Waterlandziekenhuis zal daarom voor één persoon gratis met een jaar worden verlengd.

 

  • Zelf een suggestie plaatsen

    Stuur ons uw suggestie ter verbetering van de internetsite / e-zine VoedingOnline en maak kans op een gratis jaarabonnement op VoedingOnline.
  • Archief

    Hierin treft u een overzicht aan met suggesties die in het verleden, suggestie van de maand waren.

 

 


Terug