Suggestie van de maand

 

Wij proberen onze site zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen van onze klanten / abonnees.

Om deze reden vragen wij u uw reacties, opmerkingen en aanvullingen aan ons toe te sturen. Ook kunt u aangeven aan welke toekomstige onderwerpen VoedingOnline aandacht zou moeten besteden.

U kunt uw suggesties insturen en meedingen naar de maandprijs.

Per maand wordt uit de ingestuurde suggesties, een suggestie van de maand geselecteerd. De inzender van deze maandsuggestie wint daarmee een gratis volledig individueel jaarabonnement VoedingOnline.

 

De winnaar van de suggestie van deze maand is:

Suggestie van de maand


Suggestie van de maand: April 2010
Datum: 29-04-2010
Onderwerp: E-zine VoedingOnline op LinkedIn
Auteur: Annette Sagel, marketing manager van Timm Health Care B.V.
Bericht:

Het professionele netwerk LinkedIn wordt steeds populairder. Via LinkedIn is het niet alleen mogelijk een professioneel netwerk op te bouwen, maar u kunt ook lid worden van diverse interessante discussiegroepen en op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen via uw contacten en via de discussiegroepen waarvan u lid bent.

Annette Sagel maakte op haar LinkedIn profiel andere LinkedIn contacten attent op de nieuwe nieuwsbrief van VoedingOnline. Wij willen haar hiervoor belonen met een jaarabonnement VoedingOnline.

 

  • Zelf een suggestie plaatsen

    Stuur ons uw suggestie ter verbetering van de internetsite / e-zine VoedingOnline en maak kans op een gratis jaarabonnement op VoedingOnline.
  • Archief

    Hierin treft u een overzicht aan met suggesties die in het verleden, suggestie van de maand waren.

 

 


Terug