Het bedrijf VoedingOnline

 

Doelstelling

Het bedrijf VoedingOnline is uitgever van onafhankelijke voedingsinformatie voor professionals op internet. Zij biedt haar services aan via de gelijknamige internetsite VoedingOnline.

 

Ontstaan

VoedingOnline is opgericht vanuit de voedingsprofessie. Per 1 september 2009 is de internetsite VoedingOnline online gegaan. Drijvende kracht achter het bedrijf VoedingOnline en de gelijknamige internetsite is de diŽtist Manon A. Verheul-Koot. Zij heeft ruime ervaring op voedingsgebied en heeft diverse voedingspublicaties op haar naam staan.

 

Missie

Dť voedingssite in Nederland worden waar diŽtisten, artsen, apothekers en andere aan voeding gerelateerde professionals actuele informatie kunnen vinden op het gebied van voeding & gezondheid en voeding & ziekte en waarop interessante voedingsdiscussies plaatsvinden die niet beperkt blijven tot een doelgroep. Juist discussies tussen diŽtisten, artsen, apothekers en andere aan voeding gerelateerde professionals kunnen extra meerwaarde bieden.

 

Samenwerkingspartner van NVD

VoedingOnline is een erkende samenwerkingspartner van de NVD (Nederlandse Vereniging van DiŽtisten) en biedt daarom NVD-leden 10% korting.

 

 

28 september 2023


Terug