De internetsite VoedingOnline

 

VoedingOnline voor professionals

VoedingOnline biedt voedingsinformatie aan via internet voor diėtisten, artsen, apothekers en andere aan voeding gerelateerde professionals.

 

E-books en e-learning modules

VoedingOnline levert e-books en e-learning modules voor professionals.
U kunt de e-books en e-learning modules per stuk bestellen of u kunt kiezen voor een jaarabonnement.

 

Kenmerken e-books en e-learning modules

 • Wetenschappelijk

  De wetenschappelijk e-books en e-learning modules zijn geschreven door een ervaren diėtist. In de teksten staan duidelijke bronnen vermeld en wordt indien mogelijk gelinkt met het abstract en/of de volledige tekst van het bronartikel.

 • Onafhankelijk

  De inhoud van de e-books en de e-learning modules wordt niet beļnvloed door de farmaceutische en/of voedingsindustrie. VoedingOnline onderschrijft de Health On the Net (HON)-code, die is opgesteld door de HON Foundation.

 • E-learning on demand

  U kunt de e-books en de e-learning modules lezen en/of volgen op ieder gewenst tijdstip. Ook de plaats en het tempo kunt u zelf bepalen. Verder hoeft u er niet op uit en bespaart zo reis- en verblijfskosten. Via de lezersreacties en het forum van VoedingOnline kunt u ervaringen en vragen uitwisselen met medecursisten.

 • Geaccrediteerd

  De e-learning modules zijn voor diėtisten geaccrediteerd door de Stichting Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) (6, 8, 12, 14 of 25 accreditatiepunten per module).

 

 

21 december 2023


Terug