FAQ e-learning modules

 

FAQ's; Frequently Asked Questions

Heeft u vragen over de e-learning modules van VoedingOnline, kijk dan of uw vraag hieronder staat.

Staat uw vraag er niet bij, laat ons dan uw vraag weten.

Kan ik met de gratis E-learning module Thiamine ook accreditatiepunten halen voor het Kwaliteitsregister Paramedici?

Ja, dit kan. Stuur uw ingevulde Thiaminetoets, Zelfreflectieformulier Thiamine en Evaluatieformulier Thiamine toe aan VoedingOnline. Bent u geslaagd, dan kunnen uw accreditatiepunten (indien van toepassing) worden bijgeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

Wat gebeurt er als ik < 70% van de vragen van de toets van een e-learning module juist heb beantwoord?

U krijgt bericht dat u niet bent geslaagd voor de desbetreffende e-learning module. Wij geven aan hoeveel % van de vragen u juist heeft beantwoord. Verder geven wij aan welke vragen niet juist zijn beantwoord. U kunt dan vervolgens nogmaals proberen > 70% van de vragen juist te beantwoorden (dit is inclusief de al juist beantwoorde vragen).

 

Hoeveel keer kan ik herkansen?

U kunt maximaal 2x herkansen (dus totaal 3 pogingen).

 

Hoe vaak worden de accreditatiepunten bijgeschreven in het accreditatieregister?

Minimaal eenmaal per maand worden de behaalde accreditiepunten bijgeschreven in het accreditatieregister (voor zover van toepassing).

 

Waarom staat hetzelfde ID-nummer op de nascholingscertificaten van de E-learning modules van de verschillende vitamines?

Aan de E-learning module Alles over Vitamines zijn totaal 94 accreditatiepunten (13 vitamines, waarvan 5 met 6 accreditatiepunten en 8 met 8 accreditatiepunten per vitamine) toegekend door de Stichting Deskundigeheidsbevorderende Activiteiten Paramedici (StADAP) voor diŽtisten. De accreditatiepunten worden in het Kwaliteitsregister Paramedici per submodule (per vitamine) ingevoerd. Alle E-learning modules over vitamines hebben dus hetzelfde ID-nummer.

Ook de submodules van de E-learning module Alles over Mineralen en Spoorelementen hebben allemaal hetzelfde ID-nummer.

 

Hoe kan ik in het Kwaliteitsregister zien welke submodule ik heb gevolgd?

Als u in het Kwaliteitsregister Paramedici op de datum klikt, verschijnt een scherm met meer informatie. Hierin kunt u zien om welke submodule het gaat.

 

Kan ik nog E-learning modules indienen ook al is mijn jaarabonnement verlopen?

Nee, dit kan niet meer. Zodra uw jaarabonnement is verlopen, verloopt de mogelijkheid om E-learning modules in te dienen en hiermee accreditatiepunten te verdienen.

 

Ik kan de invulbare PDF-formulieren niet goed gebruiken in Chrome. Hoe kan dit?

n Chrome kunt u problemen ondervinden met het invullen en opslaan van invulbare PDF-formulieren als de PDF-documenten standaard met de Chrome PDF viewer worden geopend. Deze viewer heeft minder mogelijkheden. U kunt deze viewer uitschakelen door in de adresbalk van Chrome, chrome://settings/content in te geven. Vervolgens krijgt u een lijst met content settings in Chrome en kiest u de optie 'PDF-documenten', vervolgens schakelt u de 'Download pdf-bestanden in plaats van ze automatisch te openen in Chrome' aan. Na deze aanschakeling worden PDF-documenten en PDF-formulieren automatisch met Adobe Acrobat Reader geopend (dit gratis programma moet wel worden gedownload).

 

Waar moet ik het toetsformulier, zelfreflectieformulier en evaluatieformulier naar toe sturen?

Onderaan de formulieren staat het e-mail adres waar u de formulieren naar toe kunt sturen.

 

Hoe lang duurt het voordat de Toets is nagekeken?

Over het algemeen ontvangt u binnen 1-2 werkdagen de uitslag.

 

 

 

6 mei 2022


Terug