Onafhankelijke betrouwbare voedingsinformatie

29 juni 2020

De e-books en e-learning modules van VoedingOnline leveren onafhankelijke informatie waardoor zij betrouwbare voedingsbronnen zijn.

 

Er zijn diverse voedingsinstituten, voedingsorganisaties en voedingsinternetsites voor professionals die worden gesponsord waardoor voedingsinformatie niet altijd onafhankelijk is. Dit terwijl de sponsoring vaak niet duidelijk wordt aangegeven.

Voor goede betrouwbare voedingsadviezen zijn onafhankelijke betrouwbare voedingsbronnen essentieel.

 

Onafhankelijk

VoedingOnline is onafhankelijk. Er is geen farmaceutisch of voedingsbedrijf of voedingssupplementenleverancier verbonden aan VoedingOnline. De inhoud van de e-books en e-learning modules wordt daardoor niet beļnvloed door de farmaceutische, voedings- en/of supplementenindustrie.

VoedingOnline onderschrijft de Health On the Net (HON)-code, die is opgesteld door de HON Foundation. Sinds 7 oktober 2009 is VoedingOnline al gecertificeerd door de Health On the Net (HON) Foundation.

 

Betrouwbaar

Alle informatie is voorzien van duidelijke bronnen en er wordt gelinkt met het abstract van het artikel (en zo mogelijk met het full text artikel).

De e-learning modules van VoedingOnline zijn geaccrediteerd (zie accreditatie).

 

 

Gerelateerd nieuws:

 

Reacties

Zelf een reactie toevoegen

De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.