Herregistreren en nog accreditatiepunten nodig?

17 juni 2020

Bekijk de geaccrediteerde E-learning modules van VoedingOnline waarmee u ruim 120 van de 160 accreditatiepunten kunt halen voor het Kwaliteitsregister.

 

Herregistratie voor diŽtisten

Wilt u deze zomer herregistreren en heeft u nog accreditatiepunten nodig?

In de criteria voor het Kwaliteitsregister Paramedici is gesteld dat een diŽtist in 5 jaar 160 punten moet halen, waarvan er 120 afkomstig mogen zijn van geaccrediteerde bijscholingen.

 

E-learning modules VoedingOnline

De E-learning modules van VoedingOnline zijn door het StADAP (Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici) voor diŽtisten geaccrediteerd met 6-12 accreditatiepunten per e-learning module.

Op dit moment zijn bij VoedingOnline 28 geaccrediteerde E-learning modules beschikbaar waarmee totaal 226 accreditatiepunten te behalen zijn. Er is dus volop keuze bij VoedingOnline om u bij te scholen.

U kunt de E-learning modules van VoedingOnline volgen wanneer u dat wenst (u bent niet gebonden aan datum, tijd of plaats). Ook is het mogelijk om tussendoor te pauzeren en later weer verder te gaan.

Voor geslaagde diŽtisten (> 70% juiste antwoorden) voert VoedingOnline de accreditatiepunten voor de gevolgde E-learning modules in het Kwaliteitsregister Paramedici in. Normaal schrijven wij 1-2x per maand de behaalde accreditatiepunten bij.

Wilt u herregistreren voor een bepaalde datum? Laat het ons dan weten, dan schrijven wij uw punten direct bij.

 

Bekijk het uitgebreide aanbod e-learning modules van VoedingOnline met 6, 8 of 12 accreditatiepunten.

E-learning modules VoedingOnline

 

Interesse?

Bestel een e-learning module met bijbehorend e-book los

Losse bestelling e-books en/of e-learning modules VoedingOnline

 

of

 

Neem een jaarabonnement VoedingOnline

jaarabonnement VoedingOnline

 

Reacties

Zelf een reactie toevoegen

De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.