Bijscholen over vitamines en mineralen?

20 februari 2020

Kennis over vitamines en mineralen wordt steeds belangrijker voor de diŽtist. Gebruik de e-books en e-learning modules van VoedingOnline om bij te scholen op dit gebied.

 

Vitamines en mineralen spelen een belangrijke rol in de preventie en behandeling van ziekten.

Vitamines en mineralen zijn van nature aanwezig in voeding, worden steeds vaker aan voedingsmiddelen toegevoegd en zijn aanwezig in voedingssupplementen waarvan het gebruik steeds meer toeneemt.

Het is belangrijk dat de diŽtist beschikt over kennis over vitamines en mineralen zodat hij/zij kan adviseren bij tekorten maar ook toxische effecten van een te hoge vitamine- of mineralenstatus kan voorkomen.

VoedingOnline heeft voor u alle (op dit moment beschikbare) kennis over vitamines en mineralen beschreven in de e-books van VoedingOnline. Met deze e-books (en bijbehorende e-learning modules) kunt u bijscholen. Per vitamine of mineraal kunt u 6 of 8 accreditatiepunten verdienen.

Via het (besloten) forum op de site VoedingOnline kunt u kennis en ervaringen uitwisselen met andere cursisten. Ook is het voor cursisten mogelijk vragen te stellen aan VoedingOnline.

Na afloop van deze bijscholing kunt u de e-books als naslagwerk blijven gebruiken.

 

Meer informatie jaarabonnementen of kopen van losse e-books / e-learning modules.

 

Reacties

Zelf een reactie toevoegen

De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.