Herregistreren voor diŽtisten

8 maart 2018

Heeft u nog accreditatiepunten nodig voor het Kwaliteitsregister? Bekijk dan de opties om bij te scholen via de E-learning modules van VoedingOnline.

 

Steeds vaker wordt door zorgverzekeraars, organisaties en instellingen de eis gesteld dat diŽtisten opgenomen moeten zijn in het Kwaliteitsregister Paramedici.

In de criteria voor het Kwaliteitsregister Paramedici is gesteld dat in 5 jaar tijd 160 punten moeten worden behaald, waarvan er 120 afkomstig mogen zijn van geaccrediteerde bijscholingen.

De E-learning modules van VoedingOnline zijn door het StADAP (Stichting Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici) voor diŽtisten geaccrediteerd.

Met alle beschikbare e-learning modules van VoedingOnline zijn momenteel in totaal 190 accreditatiepunten te behalen (6 of 8 accreditatiepunten per e-learning module).

Voor geslaagde diŽtisten (> 70% juiste antwoorden) voert VoedingOnline de accreditatiepunten voor de gevolgde E-learning modules in het Kwaliteitsregister Paramedici in.

U kunt de E-learning modules van VoedingOnline volgen wanneer u dat wenst (bijvoorbeeld in de trein, ís avonds, in het weekend of op vakantie).

 

Bekijk de opties voor de aanschaf van losse e-learning modules (met e-book) of de voordelen van een jaarabonnement VoedingOnline.

 

Heeft u vragen over het Kwaliteitsregister of de geaccrediteerde E-learning modules van VoedingOnline, laat het ons dan weten.

 

Reacties

Zelf een reactie toevoegen

De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.