Suggestie van de maand

 

Wij proberen onze site zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen van onze klanten / abonnees.

Om deze reden vragen wij u uw reacties, opmerkingen en aanvullingen aan ons toe te sturen. Ook kunt u aangeven aan welke toekomstige onderwerpen VoedingOnline aandacht zou moeten besteden.

U kunt uw suggesties insturen en meedingen naar de maandprijs.

Per maand wordt uit de ingestuurde suggesties, een suggestie van de maand geselecteerd. De inzender van deze maandsuggestie wint daarmee een gratis volledig individueel jaarabonnement VoedingOnline.

 

De winnaar van de suggestie van deze maand is:

Suggestie van de maand


Suggestie van de maand: Maart 2014
Datum: 31-03-2014
Onderwerp: Belgische diŽtistenpraktijken
Auteur: Lisette van Loosdrecht, diŽtist en eigenaar van Lipasen
Bericht:

De suggestie van de maand (een gratis jaarabonnement VoedingOnline) is gewonnen door Lisette van Loosdrecht, diŽtist en eigenaar Lipasen Voeding & Dieet in Keerbergen, Herent en Kessel in BelgiŽ.

Deze maand hebben wij weer een oproep geplaatst waarin wij aangaven dat u gratis uw diŽtistenpraktijk kunt laten vermelden op de site van VoedingOnline, zie Linkvermelding diŽtistenpraktijken.

Uit de aangemelde diŽtistenpraktijken uit Nederland en BelgiŽ hebben wij een winnaar van de maand getrokken en Lisette is de gelukkige.

 

  • Zelf een suggestie plaatsen

    Stuur ons uw suggestie ter verbetering van de internetsite / e-zine VoedingOnline en maak kans op een gratis jaarabonnement op VoedingOnline.
  • Archief

    Hierin treft u een overzicht aan met suggesties die in het verleden, suggestie van de maand waren.

 

 


Terug