Suggestie van de maand

 

Wij proberen onze site zo goed mogelijk aan te passen aan de wensen van onze klanten / abonnees.

Om deze reden vragen wij u uw reacties, opmerkingen en aanvullingen aan ons toe te sturen. Ook kunt u aangeven aan welke toekomstige onderwerpen VoedingOnline aandacht zou moeten besteden.

U kunt uw suggesties insturen en meedingen naar de maandprijs.

Per maand wordt uit de ingestuurde suggesties, een suggestie van de maand geselecteerd. De inzender van deze maandsuggestie wint daarmee een gratis volledig individueel jaarabonnement VoedingOnline.

 

De winnaar van de suggestie van deze maand is:

Suggestie van de maand


Suggestie van de maand: Maart 2018
Datum: 30-03-2018
Onderwerp: Ziekte van Pfeiffer en vitamine D
Auteur: Anita Badart
Bericht:

De suggestie van de maand maart 2018 is gewonnen door Anita Badart, diŽtist, lactatiekundige en eigenaar van Voedingspraktijk Rond & Gezond in Geulle.

Anita vroeg ons om advies in hoeverre vitamine D invloed heeft op het ontstaan en de behandeling van ziekte van Pfeiffer.

Voor Anita hebben wij een search gedaan en deze informatie is inmiddels opgenomen in het e-book Alles over Vitamine D, zie de nieuwe paragraaf 5.2.30 Ziekte van Pfeiffer.

Wij hebben besloten deze maand de maandprijs (een gratis jaarabonnement VoedingOnline) toe te kennen aan Anita Badart. Haar huidige jaarabonnement zal daarom gratis met een jaar worden verlengd.

 

  • Zelf een suggestie plaatsen

    Stuur ons uw suggestie ter verbetering van de internetsite / e-zine VoedingOnline en maak kans op een gratis jaarabonnement op VoedingOnline.
  • Archief

    Hierin treft u een overzicht aan met suggesties die in het verleden, suggestie van de maand waren.

 

 


Terug